نگهداری حیوانات

نگهداری همستر

Keeping hamsters

نگهداری همستر چگونه است؟ بهترین روش نگهداری همستر در منزل چیست؟ برای اطلاع از نحوه مراقبت و آموزش نگهداری همستر با وبلاگ زوکلیک همراه باشید. در ادامه توصیه هایی ذکر شده است که با بهتر کردن شرایط زندگی، طول عمر آنها را به ۲ سال افزایش می دهد.

 این حیوانات بسیار کنجکاو، آرام و پر انرژی هستند که برای کودکان مناسب می باشند. روش های نگهداری همستر چندان سخت نیست و تنها صبر و حوصله و توجه کافی می طلبد.

 فهرست عناوین بررسی شده :

1. روش های نگهداری همستر
2. راهنمای نگهداری از همستر در خانه
3. شرایط نگهداری همستر در خانه
4. همه چیز درباره نگهداری از همستر

روش های نگهداری همستر

 روش های نگهداری همستر

براي مراقبت از آنها بهتر است به سراغ ظروف شیشه ایی بروید، که شبیه به آکواریوم هستند. این ظروف شیشه ای که مناسب برای نگهداری همستر هستند، به راحتی درب آنها باز می شود. توصیه می شود در زیر كف پاي همستر از چوب نجاري استفاده کنید تا نرم شود.

همستر ها جزو حیواناتی هستند که روز ها می خوابند و از غروب شروع به بازیگوشی و شیطنت می کنند. حالا اگر داخل قفس از چرخ و فلک و یا یک سطح شیبدار استفاده کنید، بازی کردن آنها را شاهد خواهید بود. همستر با گذشت زمان به راحتی به حضورتان عادت می کند و از سر کول‌تان بالا می روند.

 راهنمای نگهداری از همستر در خانه

1. قفس

قفسی را انتخاب کنید که بتوانید به راحتی آن را تمیز کنید. فراموش نکنید که تمیز کردن قفس همستر ها توسط کودکان به هیچ وجه توصیه نمی شود. بدین ترتیب برای حیوان خانگی شما یک قفس با کف پلاستیکی و سقف و دیواره های میله ای بهترین گزینه است.

همچنین قفس همستر باید دارای بخش های مختلفی از جمله محلی برای مخفی شدن، خوابیدن، غذا خوردن و دفع ادرار و مدفوع باشد. لازم است که قفس همستر هفته ای یکبار با مواد ضد عفونی کننده بی خطر مخصوص حیوانات شسته شود.

2. دمای محیط نگهداری همستر

همستر ها همانند اغلب جانداران تحمل گرمای شدید را ندارند. در نتیجه از قرار دادن قفس در معرض نور مستقیم خورشید، رادیاتور و منبع گرمایی خودداری کنید. در فصول گرم تابستان قفس را به یک جای کاملا خنک منتقل کنید تا همستر شما گرمازده نشود. حال اگر محیط بیش از حد سرد شد، بستر بیشتری برای همستر تهیه کنید تا بتواند خودش را گرم کند.

3. تامین آب

یکی دیگر از شرایط نگهداری همستر در خانه، تامین آب مورد نیاز آنها است. برای اینکه بتوانید آب مورد نیاز آنها را تامین کنید از قطره چکان متصل به دیوار قفس استفاده کنید. البته کاسه آب نیز برای تامین آب مورد نیاز آنها نیز مناسب خواهد بود. فراموش نکنید که آب هر روز باید تعویض شود تا همستر مریض نشود.

لینک های مفید : 
فروش تشویقی جوندگان

4. جیره غذایی

در طبیعت همستر از دانه ها، ریشه گیاهان و سبزیجات تغذیه می کند. بخش عمده غذای جوندگان همچون همستر، غذای خشک است. بهترین انتخاب برای شما، خرید غذای خشک آماده (پلت) با مواد مغذی کافی می باشد. افزودن سبزیجاتی مثل هویج، کاهو، بروکلی، اسفناچ، خیار یا سایر سبزیجات در سبد غذایی همستر توصیه می شود.

 نگهداری همستر در خانه

5. اسباب بازی

بازی کردن یکی دیگر از روش نگهداری همستر در منزل می باشد. خرید اسباب بازی و در پی آن، ورزش و کاوش برای افزایش سلامت همستر بسیار ضروری است. بنابراین بهتر است تا قفس را با قرار دادن اسباب بازی برای حیوان خانگی خود جذاب کنید. همستر به طور مرتب از چرخ ورزشی خود استفاده می کند، پس به سراغ نوع کم صدای آن بروید.

6. مراقب های بهداشتی

همانند سایر حیوانات، همستر نیز در صورت عدم رعایت بهداشت، دچار بیماری و مشکلاتی می شوند. در صورت مشاهده هر گونه حالت غیر عادی یا کسالت باید با دامپزشک مشورت کنید.

 شرایط نگهداری همستر در خانه

تا اینجا با راهنمای نگهداری از همستر در خانه آشنا شدید اما شرایط نگهداری از آنها چیست؟ همراه زوکلیک باشید.

1. سن همستری که خریداری می کنید باید بین ۴ تا ۷ هفته باشد. سن همستر اگر کم باشد، بهتر می تواند به شما عادت کند و تربیت‌شان برای شما نیز راحت می شود.

2. همستر را در دست بگیرید و به آرامی بدن آن را لمس و نوازش کنید. به او عشق بورزید تا کم رو و خجالتی نشوند. اگر همستر ها از محیط جدید واهمه دارند، چند روز به او فرصت دهید تا به محیط جدید عادت کنند.

3. سعی کنید غذا را با دست به آنها بدهید. برای اینکار مقداری غذا بر روی کف دست خود بریزید تا از دستان شما آن را بخورد.

4. وقتی در حال خوردن غذا است بسیار آرام او را نوازش کنید. سپس یک دست خود را به صورت محافظ دور بدن آن قرار دهید تا احساس امنیت بیشتری کند.

5. زمان بگیرید و مدتی همستر را روی دست خود جابجا کنید تا ترسش بریزد. با آموزش نگهداری همستر، هیچ مشکلی برای ادامه حیات آنها نخواهید داشت.

6. زمانی که حیوان را در دست خود گرفته اید، اجازه بدهید تا بیرون را تماشا کند. همستر ها زرنگ هستند و خواهند فهمید که در امان می باشند.

7. بسته بادام زمینی یا پسته را در جیب پیراهن خود پنهان کنید. سپس همستر را تشویق کنید تا برای پیدا کردن آن، از سر و کول شما بالا بروند. همستر از دیوان و بالا رفتن از شما لذت می برد.

8. با حیوان خانگی خود بر روی زمین بنشینید و یک تکه میوه در پشت خود پنهان کنید تا آن را پیدا نماید.

9. با همستر آرام صحبت کنید، سرش داد نزنید و از کنارش به آرامی حرکت کنید تا نترسد.

مزایای نگهداری همستر

 همه چیز درباره نگهداری از همستر

 مزایای نگهداری همستر

یکی از فواید خرید حیوان خانگی برای کودکان و البته بزرگترها بازی کردن و داشتن حس آرامش است. حیوان خانگی به خاطر احساس داشتن، در دل انسان ها وابستگی و دلبستگی ایجاد می کند.

البته مراقبت و نگهداری همستر نسبت به سایر حیوانات مزیت هایی دارد که با آن آشنا می شوید. این مزیت ها شامل :

1. همستر نسبت به سایر حیوانات با هزینه کمتری تهیه می شود. هزینه نگهداری موش همستر نیز کم است.

2. برای نگهداری همستر فضای کمی نیاز دارید و با توجه به زندگی های امروزی در آپارتمان نیز نگهداری می شوند.

3. فضای کمی اشغال می کنند و حمل و نقل آنها نیز آسان است و برای کسی مزاحمت ایجاد نخواهند کرد.

4. موش همستر به مراقبت های بهداشتی کمتری در قیاس با حیواناتی مثل سگ ها و پرنده ها نیاز دارد.

 معایب نگهداری همستر

1. یکی از معایب اصلی نگهداری همستر به عنوان حیوان خانگی عمر کوتاه آنها است. البته در مقایسه با کاسکو که عمری حدود 50 سال و سگ سانان که طول عمری حدود 20-14 سال دارند.

2. همستر قابلیت برقراری رابطه با صاحب خود را دارد، اما همستر ها در این گونه ابراز احساسات نسبت به صاحب خود قدرت کمتری نسبت به سگ و کاسکو ها دارند.

3. از دیگر معایب نگهداری همستر در جایگاه یک حیوان خانگی استراخت او در طول روز و چرت زدن آن است. چرا که همستر ها جزو حیوانات شب‌زی هستند.

مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *